MetaPWR

Slide Sistem MetaPWR™ Živi svoje najboljše možno življenje.

Vse o MetaPWR na enem mestu

Pripravi se, da odkriješ moč sistema MetaPWR. PWR = Personal Wellness Realised = moč tvojega dobrega počutja. Zasnovan za uporabo v sinergiji z ostalimi, prinaša vsak MetaPWR izdelek določen učinek, hkrati pa podpira in povečuje delovanje ostalih izdelkov, ki jih linija vsebuje.

Pripravi se, da odkriješ moč sistema MetaPWR. PWR = Personal Wellness Realised = moč tvojega dobrega počutja. Zasnovan za uporabo v sinergiji z ostalimi, prinaša vsak MetaPWR izdelek določen učinek, hkrati pa podpira in povečuje delovanje ostalih izdelkov, ki jih linija vsebuje.

vijola3Icons MetaPWRArtboard 1

Prvi korak

Prični dan z uravnoteženo in polnovredno prehrano in vključi izdelke MetaPWR v svojo dnevno rutino. Dodaj kapljico MetaPWR eteričnega olja vodi, ki jo piješ čez dan. Ko si na poti in si zaželiš nekaj sladkega, posezi po osvežilnem sadnem okusu MetaPWR Beadlets kroglice. K svojim vsakodnevnim prehranskim dodatkom lahko vneseš tudi MetaPWR Softgele oziroma mehke kapsule.

vijola3MicrosoftTeams-image (37)

Drugi korak

Zaužij MetaPWR Assist 15-30 minut pred največjim dnevnim obrokom. Aktivna moč izvlečka listov murve ti bo, v sinergiji z MetaPWR eteričnim oljem, pomagala pri enakomernem vzdrževanju energije skozi ves dan. Obenem ti izdelek pomaga podpreti bolj zdrave prehranjevalne navade in spodbujati telesno aktivnost.

vijola3MicrosoftTeams-image (36)

Tretji korak

Dosledna vsakodnevna uporaba MetaPWR Advantage tvojemu telesu pomaga delovati po svojih najboljših močeh in ti daje občutek zadovoljstva. V sinergiji z ostalimi izdelki MetaPWR sistema in premišljenim načinom življenja, ti lahko MetaPWR Advantage pomaga pri vzdrževanju kolagena in NAD+. Vsebino vrečke stresi v 150-240 ml vode, ki naj bo hladna ali sobne temperature. Pred pitjem dobro premešaj in celotno tekočino zaužij naenkrat.

Že danes prični bogatiti svoje življenje

Mentorstvo

Ekskluzivna blog vsebina

Odgovori na tvoja vprašanja

Ključna sporočila
MetaPWR e-knjiga
Najpogosteje zastavljena vprašanja

Tečaj

MetaPWR spletni tečaj

Že danes prični bogatiti svoje življenje

Mentorstvo

Ekskluzivna blog vsebina

Odgovori na tvoja vprašanja

Ključna sporočila
MetaPWR e-knjiga
Najpogosteje zastavljena vprašanja

Tečaj

MetaPWR spletni tečaj

Hvaležno srce je magnet za čudeže. S tem, ko svoj prvi nakup opraviš preko moje povezave, s hvaležnim srcem in navdušenjem postajam tvoja doTERRA mentorica. Tvoj “accountability partner” oziroma podpora na poti do tvojega najboljšega možnega življenja. S tabo bom delila svoje vsakodnevne navade, ideje in aha trenutke. Kot doTERRA aromaspecialistka in AFP prehranska svetovalka jih imam v rokavu kar nekaj. Ne odlašaj, vprašaj. Tu sem zate.

Opozorilo:
Pred uporabo izdelkov se vedno seznanite s pravilno in varno uporabo le teh. Olj nikoli ne nanašamo v oči, ušesa ali na sluznico. Preberite uradne deklaracije, upoštevajte opozorila in specifike posameznih eteričnih olj in naredite preobčutljivostni test. Uporabo oziroma koncentracije vedno prilagajajte sebi. V primeru vprašanj o posameznih izdelkih se obrnite na Doterro. V primeru, da jemljete zdravila, imate kronične bolezni, ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

MetaPWR Advantage

Z leti se naravna proizvodnja NAD+/ NADH in kolagena v našem telesu zmanjšuje, zato naše telesne funkcije ne morejo več delovati po svojih najboljših močeh. Tu nastopi MetaPWR Advantage. Vsebuje devet vrst kolagenskih tripeptidov iz morskih virov in NMN, ki lahko prispeva k proizvodnji NADH in NAD+. Prihaja v prahu, ki se zmeša z vodo in je prav okusen.

Eno vrečko dnevno stresi v 150-240 ml hladne vode ali vode sobne temperature, dobro premešaj in takoj zaužij. Vsebuje ribji kolagen.

Ne vsebuje GSO, mleka, soje, glutena, konzervansov, umetnih sladil in arom.

Kolagen lahko pomaga pri videzu kože, saj spodbuja gostoto, povečuje čvrstost in izboljšuje hidracijo.

V povezavi z izvlečkom grozdnih semen (Vitis vinifera):
Podpira presnovo / pomaga ohranjati zdravje srca / prispeva k ugodnemu vplivu na krvni tlak.*
Vsebuje naravne antioksidante za zaščito celic /pomaga ščititi celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.*
Antioksidanti prispevajo k skupni antioksidativni zmogljivosti telesa in lahko pomagajo okrepiti obrambne mehanizme našega telesa.*
Klinično/znanstveno dokazano ščiti celice in tkiva pred oksidativnimi poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.*

V povezavi z L-askorbinsko kislino:
Pomaga izboljšati splošni proces staranja.*
Ščiti kožo pred okoljskim stresom.*
Znanstveno dokazano pomaga ščititi kožo pred prezgodnjim staranjem z zmanjševanjem eritema in stresa, ki ga povzročajo škodljivi prosti radikali.*
Za ohranjanje zdravja srca in ožilja.*

* O teh zdravstvenih trditvah še odločata EU in EFSA.